pühapäev, 17. mai 2015

ESMASPÄEV           
04.05.2015

Kell 8.15 pidime oma hostidega koolis olema ning kõik me läksime esimestesse tundidesse. Nii saime aimu, millised näevad välja itaallaste tunnid. Kusjuures kogu nende koolisüsteem on väga range ning meie jaoks kohati isegi naljakas ja arusaamatu.

Pärast tundides olemist läksime esimesse ettevõttesse, L-Foundry'sse. Seal  saime minna clean room'i, kuid selle jaoks pidime näiteks meigi eemaldama ja üleüldse olid seal väga ranged nõudmised.

Clean room'is pidime juuksed kinni panema, mütsid pähe, jalga erijalanõud, kätte kummikindad, pähe kaitseprillid ja selga väga naljaka kombinesiooni. Lõpuks olime kõik nagu väikesed Muumitollid, kuid me pidime seda kõike tegema, sest tipptehnoloogia loomisel on seal vaja 11 korda suuremat puhtust kui näiteks operatsioonisaalis.

Pärast seda oli meil lõuna selles samas ettevõttes. Toitu saime ise valida ning kõik oli väga maitsev. Oligi aeg tagasi koolimajja minna, sest seal toimus meil n-ö avatseremoonia, kus iga grupp (Eesti, Itaalia, Poola, Türgi, Küpros) näitas enda riiki tutvustavat videot. 

Kui videod olid näidatud, saime ka iga riigi toitu/maiustusi maitsta. Peale avatseremooniat oligi meil vaba õhtu koos hostidega.


Kokkuvõtteks võib öelda, et esmaspäev oli väga põnev. Vahel küll oli liiga palju ootamist, kuid pigistasime silma kinni ning ei näidanud väikest rahulolematust välja.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar